A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади до 2027 року.

Дата: 05.08.2019 10:00
Кількість переглядів: 799

У Приазовській ОТГ відбулось друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади до 2027 року. Громада стала переможницею конкурсу серед ОТГ Запорізької області та отримує повний супровід у роботі над важливим документом від Запорізького Центру розвитку місцевого самоврядування Програми "U-LEAD з Європою". Представники ЦРМС відвідали засідання. Модерувала захід радниця з регіонального розвитку Ксенія Божкова. 

Основна мета другого засідання - розробка стратегічного бачення розвитку громади і підготовка до SWOT-аналізу (визначення слабких і сильнх сторін, ризиків і можливостей). Проте базується все це на попередньо зробленій роботі - анкетування мешканів та бізнесу, а також на соціально-економічних показниках на поточний стан у порівнянні з попередніми роками - для визначення тенденцій.

Щодо анкетування, то найбільшою проблемою вбачають безробіття, відсутність інвестицій і недостатня активність мешканців. Проте досить високі сподівання і віра як серед бізнесу (67%), так і серед мешканців (55%) у можливості розвитку громади. 

За результатами засідання члени робочої групи сформували попереднє стратегічне бачення: "Приазовська громада – екологічно чиста, з високорозвиненою транспортною логістикою, сільським господарством, переробною та  харчовою промисловістю територія. Громада активних, підприємливих людей, де легко відкрити та вести власний бізнес, з широко розвиненою мережею соціальних, адміністративних та побутових послуг, високим рівнем культури. Безпечна, самодостатня, багатонаціональна громада щирих, привітних людей, яким комфортно жити та працювати".

 Остаточна редакція бачення буде сформована на наступному засіданні.

Презентація 1

Презентація 2



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь