A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ТЕРИТОРІЇ ПРИАЗОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ ДТЕК «ГРОМАДА СВОЇМИ РУКАМИ»

Дата: 26.04.2021 16:55
Кількість переглядів: 295

Фото без описуУ Приазовській селищній раді обговорювали аспекти участі територій у проєкті компанії ДТЕК «Громада своїми руками». У зустрічі взяли участь старости сіл Ботієво Віктор Ус, Приморського Посаду Петро Перцов, очільник громадської організації «Соціальний розвиток» Володимир Тищенко, актив громади. Організатором установчої інформаційної зустрічі стала Уляня Коробчук – представниця ГО «Агенція місцевого розвитку м.Енергодар».

«Громада своїми руками» – це конкурс грантів від ДТЕК для благоустрою населених пунктів та розвитку співпраці між жителями, бізнесом і адміністраціями на місцях. Метою проєкту є активізація місцевих жителів для поліпшення соціальної інфраструктури.

Цього року вперше особливий акцент у програмі приділено аспекту створення безбар'єрного середовища, інклюзивності в широкому сенсі. Це передбачає розвиток доступної соціально-орієнтованої інфраструктури для людей з інвалідністю та соціально незахищених верств населення.

У зустрічі також он-лайн взяли участь відповідальні спеціалісти Київського офісу ДТЕК, які більш ґрунтовно розкрили тему і відповіли на питання, що цікавили представників Приазовської громади.

Наразі території присутності ДТЕК Приазовської селищної ради розробляють проєкти для участі у конкурсі. Наступник кроком стане подача заявок і подальше прозоре голосування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь