A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ПРИАЗОВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОВЕЛИ КРУГЛИЙ СТІЛ З ПИТАНЬ ВИПЛАТИ ПЕНСІЙ

Дата: 28.04.2021 08:32
Кількість переглядів: 427

Фото без описуЗа участі Приазовського селищного голови Андрія Солопова, старост населених пунктів громади проведена зустріч у форматі круглого столу.

Обговорювали питання про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги. Головний спеціаліст ВОГ № 16 Наталія Терещенко ознайомила присутніх зі змінами. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 277, починаючи з 1 вересня 2021 року отримувати пенсію за місцем проживання (у відділеннях АТ «Укрпошта») будуть лише: інваліди 1 групи; особи, які досягли 80 - річного віку; особи, які за медичним висновком не здатні до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду.

Всі інші пенсіонери, які на сьогодні отримують пенсію у відділеннях АТ «Укрпошта» або з доставкою додому листоношами, до 1 вересня 2021 року повинні самостійно обрати один з уповноважених банків, відкрити в ньому розрахунковий рахунок та особисто звернутися до Пенсійного фонду за адресою: смт Приазовське, вул. Пушкіна,4 із оригіналами паспорту, ідентифікаційного коду та заявою про відкриття рахунку в банку для подальшої виплати пенсії.

Під час робочої зустрічі фахіваць відділу обслуговування громадян № 16 (сервісний центр смт.Приазовське) проінформувала представників місцевої влади про перелік уповноважених банків, через які має здійснюватись виплата пенсій. У разі, якщо до визначеного терміну громадяни не зроблять вибір, виплата пенсій кожному з таких одержувачів з 1 вересня 2021 року здійснюватиметься через поточний рахунок в АТ “Ощадбанк”, який буде відкритий за зверненням органу Пенсійного фонду України, про що одержувача буде проінформовано. Громадяни можуть будь-коли змінити уповноважений банк за власним бажанням.

Голова Приазовської селищної ради Андрій Солопов та старости територій обговорили можливі варіанти впровадження нововведень у громаді та визначили аспекти та завдання, щоб скоординувати дії представників Пенсійного фонду та влади на місцях для ефективної організації даного процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь