A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПРИАЗОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 28.04.2021 16:45
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

За головування очільника Приазовської селищної ради Андрія Солопова відбулося засідання виконавчого комітету Приазовської селищної ради VIII скликання. На початку виступила заступник селищного голови Лариса Діоба зі звітом про виконання бюджету селищної ради за перший квартал поточного року. Окремо зупинилась на цифрових показниках. Протягом січня-березня 2021 року до бюджету Приазовської територіальної громади було спрямовано 24090,5 тис.грн., що дорівнює 107,2 % виконання плану звітного періоду. У порівнянні з аналогічним періодом 2020 року приріст по доходам Приазовської територіальної громади в I кварталі 2021 року становить 16,3% або додатково до бюджету спрямовано 3369,8 тис.грн. (з урахуванням надходжень по територіям, які в 2020 році не входили до складу громади).

Фото без опису

Андрій Солопов зауважив, що ведеться постійна робота щодо наповнення дохідної частини бюджету. Зокрема активно працює робоча група з питань дотримання вимог законодавства під час здійснення підприємницької діяльності. Протягом січня-березня робоча група вела інформаційну роботу, щодо роз’яснення положень трудового та податкового законодавства, вимог чинного законодавства в частині використання найманої робочої сили та запобігання фактам неофіційних трудових відносин, виконання вимог податкового законодавства та ін. Вже з травня суб’єкти підприємницької діяльності, які працюють поза нормами чинного законодавства, отримуватимуть штрафні санкції.

Фото без опису

В ході засідання члени виконкому розглянули ряд житлово-комунальних, соціальних, організаційних питань.

Окремо зупинилися на темі благоустрою. Розглянули заяви власників баз відпочинку щодо впорядкування пляжної зони. Голова громади Андрій Солопов зауважив, що Азовське узбережжя є родзинкою Приазовської громади і саме туристична галузь потенційно може стати вагомою складовою розвитку території. Тому повинні докладати максимум зусиль для благоустрою і сприяти створенню комфортних умов для місцевих жителів та гостей, що приїжджають до Азовського моря на відпочинок.

Фото без опису

Представники виконавчого комітету також приділили увагу прийняттю рішень відносно ряду дозвіллєвих документів. Президент Союзу підприємців Ніна Симоненко звернула увагу на необхідності скоординованості дій комісії та ФОПів, що встановлюють тимчасові споруди на території громади, а також доопрацюванні вимог до часових обмежень безпосереднього встановлення МАФів.

Підсумовуючи обговорення порядку денного, голова Приазовської селищної ради Андрій Солопов наголосив на оперативності та системності у роботі з вирішення вищезазначених питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь