A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ДО ЛІТНЬОГО ОЗДОРОВЧОГО СЕЗОНУ

Дата: 05.05.2021 09:16
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

На нараді під головуванням голови Мелітопольської районної державної адміністрації Ігоря Судакова було обговорено питання підготовки до літнього оздоровчого сезону 2021 року.

До наради були залучені представники районного відділення ДУ «Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України», районних управлінь Держпродспоживслужби, Мелітопольського районного служби ДСНС України, селищні та сільські голови, а також фахівці районної державної адміністрації.

Перш за все, голова райдержадміністрації Ігор Судаков зазначив, що розпочато роботу з підготовки до літнього оздоровчого сезону 2021 року. На цей час розробляється проєкт відповідного розпорядження голови районної державної адміністрації, обговорюється склад робочої групи з обстеження оздоровчих закладів тощо.

Головний лікар районного відділення ДУ «Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України» Роман Скляров під час свого виступу зауважив, що оздоровчий сезон в цьому році проходитиме в умовах адаптивного карантину, необхідно дотримуватися всіх епідемічних вимог щодо недопущення розповсюдження COVID-19 та інших інфекційних захворювань.

Голови Кирилівської, Приазовської та Олександрівської територіальних громад доповіли про стан готовності оздоровчих закладів до початку туристично-курортного сезону 2021 року, а представники служби ДСНС акцентували увагу на заходах із організації безпечного відпочинку на узбережжі моря.

За результатами наради було вироблено механізм подальшої співпраці служб та структур Мелітопольського району, надані окремі доручення відповідним особам.

Підсумовуючи, Ігор Судаков зауважив, що оздоровчий сезон-2021 повинен розпочатися вчасно та проходити із дотриманням всіх санітарних вимог та карантинних обмежень, які діятимуть упродовж літа 2021 року.

За матеріалами Мелітопольської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь