A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗНЯЛИ ЧАСТИНУ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ

Дата: 07.05.2021 15:06
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

У Приазовській селищній раді за головування очільника Андрія Солопова відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

Прийнято низку певних рішень.

1. З 00 годин 00 хвилин 07.05.2021 скасувати «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID – 19 на території Приазовської селищної ради.

2. Застосувати на території Приазовської селищної ради обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені пунктом 3 постанови КМУ від 09.12.2021 № 1236.

3. Приазовському районному управлінню Держпродспоживслужби у Запорізькій області продовжити контроль за дотриманням санітарного законодавства і здійсненням протиепідемічних заходів закладами дошкільної освіти, закладами громадського харчування, фізичної культури і спорту, ринками, об’єктами торгівлі продовольчими та непродовольчими групами товарів.

4. КНП ПМСД продовжити щоденне надання до виконавчого комітету селищної ради інформації щодо стану захворюваності на території Приазовської селищної ради хворих на COVID – 19.

5. Начальнику відділу Поліції №2 Мелітопольського РУ УП ГУНП в Запорізькій області В.М. Кравченку продовжити здійснення контролю за дотриманням протиепідемічних обмежень на території селищної ради, особливо, на період не робочих, вихідних та святкових днів.

6. Відділу, освіти, молоді та спорту, культури та туризму Приазовської селищної ради, забезпечити виконання постанов Головного державного санітарного лікаря України:

- від 22.04.2021 № 3 «Про затвердження протиепідемічних заходів під час проведення масових спортивних заходів на відкритому повітрі на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби»;

- від 23.04.2021 № 4 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби».

7. Відділу, освіти, молоді та спорту, культури та туризму Приазовської селищної ради спільно з релігійними організаціями вжити щодо:

-суворого дотримання вимог Постанови Кабінету Міністрів України під час проведення релігійних заходів (зокрема поминальних днів), дня пам’яті та примирення, дня перемоги над фашизмом;

- встановлення заборони на здійснення заходів, що передбачають фізичний контакт;

- встановлення обмеження на відвідування масових заходів (в тому числі кладовища, церкви, храми), забезпечити дотримання дистанції між відвідувачами не менше 2 м;

- розміщення на вході до будівель засобів дезінфекції рук та пристроїв для безконтактного вимірювання температури.

8. Духовенству, релігійним організаціям організувати роботу щодо:

- інформування громадян напередодні проведення масових заходів щодо формату їх проведення;

- утримання від відвідування масових заходів людьми похилого віку та з хронічними захворюваннями;

- обмеження відвідування та прийому гостей після проведення масових заходів;

- зосередження уваги під час проведення заходів збереженню здорове`я та захисту сім`ї, вакцинації, захисту літніх людей, відповідальному ставленню до здоров`я та гігієни.

Голова громади Андрій Солопов окремо пояснив алгоритм дій під час проведення поминальних днів. Цвинтарі відвідувати не забороняється, але не дозволяється збиратися великими групами, необхідно обов’язково дотримуватися маскового режиму та соціальної дистанції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь