A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі підприємці і компанії збільшили виторги на мільярд гривень

Дата: 26.05.2021 11:35
Кількість переглядів: 191

За чотири місяці сума виторгів, проведених закладами торгівлі через реєстратори розрахункових операцій, склала 8 мільярдів 221 мільйон гривень. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, це на 1 мільярд 38 мільйонів гривень або на 14,5 відсотка більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

У квітні виручка суб'єктів господарювання перевищила два мільярди гривень, зростання до минулорічного показника – 647 мільйонів або 44,5 відсотка.

Для недопущення мінімізації доходів представників бізнесу фахівці податкової служби регіону проводять заходи контролю, зокрема, хронометражі виручки через РРО.

У результаті найбільший приріст виторгів у порівнянні з минулим роком спостерігається у пологівських, більмацьких та розівських підприємців і компаній – 49 відсотків, у василівських та михайлівських – 44,5 відсотка, у оріхівських та гуляйпільських – 38,6 відсотка, якимівських та приазовських – понад 29 відсотків, у платників Вознесенівського, Дніпровського, Хортицького та Заводського районів м. Запоріжжя виручка зросла на 24 відсотки, Олександрівського, Шевченківського та Комунарського районів обласного центру – майже на 14 відсотків тощо.

Крім того, у сфері контролю за готівковими розрахунками податківці провели 226 фактичних перевірок. За виявлені порушення донараховано 4,4 мільйона гривень штрафних санкцій. З цієї суми суб'єкти господарювання узгодили 4,1 мільйона гривень або 94 відсотки і вже сплатили до бюджету 1,1 мільйона гривень.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь