A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Запоріжці, які одноосібно обробляють земельні ділянки, задекларували 332 мільйони гривень

Дата: 26.05.2021 11:36
Кількість переглядів: 190

З початку року 32780 громадян-сільгоспвиробників подали до податкової служби регіону декларації про отримані у минулому році доходи.

Загальний дохід одноосібників склав 332 мільйони 400 тисяч гривень, що перевищило показник попереднього року на 71 мільйон гривень.

Із задекларованої суми до бюджетів буде сплачено майже 60 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, що на 15,6 мільйона гривень більше, ніж у попередньому році. Також скарбниця отримає 5 мільйонів гривень військового збору.

Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, громадяни, які заробляли на реалізації власної сільськогосподарської продукції та обробітку земельних ділянок, стали традиційними лідерами цьогорічної кампанії декларування – питома вага їхніх звітів склала 68,6 відсотка від загальної кількості.

У рамках "Декларування-2021" для розширення бази оподаткування та збільшення бюджетних надходжень була налагоджена взаємодія податкової служби області з органами місцевого самоврядування щодо отримання інформації про власників земель, в тому числі, площею понад два гектари. Це дозволило визначити коло платників, які зобов’язані декларувати доходи, отримані від продажу агропродукції та надання послуг з обробітку врожаю.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

 

Запорізькому бізнесу представили проекти законодавчих змін для розвитку підприємництва

 

У Запоріжжі в режимі онлайн відбулося засідання робочої групи з вирішення проблемних питань підприємців. Захід відбувся за участю керівництва Запорізької облдержадміністрації, заступника начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Алли Децик, представників інших органів виконавчої влади, громадських та бізнес-об'єднань.

Заступник голови Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Запорізькій області Лариса Церетелі презентувала пропозиції до законодавства з питань розвитку малого та мікропідприємництва, які були розроблені експертними групами при Раді з питань сприяння розвитку малого підприємництва.

Так, були проаналізовані запропоновані зміни до законодавства України щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій, зокрема, спрощення у використанні РРО.

Крім того, учасники розглянули зміни до проектів Законів України щодо лібералізації трудових відносин, спрямованих на зниження рівня бюрократизації, зменшення навантаження на бізнес, легалізації праці найманих працівників, підвищення механізму захисту прав та інтересів працюючих.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь