A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

СЕЛО СТЕПАНІВКА ІІ В ОБЛИЧЧЯХ

Дата: 21.10.2021 16:32
Кількість переглядів: 334

Молодь – рушійна сила, яка дає поштовх для розвитку територій. У селі Степанівка ІІ проживає молодий хлопець ОЛЕКСАНДР ПАПАЗОВ, який є справжнім прикладом любові до рідної землі, до своєї малої батьківщини. Так склалось, що сучасна молодь намагається якомога швидше виїхати з провінції у місто чи за кордон і там шукати кращої долі. Олександр же твердо впевнений, що село потрібно розвивати і його робочі руки можуть допомогти в цьому.

Олександр Папазов народився і виріс у селі Степанівка ІІ. З дитинства любив цю місцину з її мальовничою природою, колоритними традиціями та цікавими людьми. Після закінчення школи вступив на факультет географії та фізичного виховання Мелітопольського педагогічного університету. Ще зі школи любив футбол, грав у сільській команді. На останньому курсі ВНЗ працював тренером у філіалу ДЮСШ і тренував спортивну молодь села. Після у зв’язку з реформою територіального устрою, потрапив під скорочення. Не знайшовши на місці роботу за спеціальністю, вирішив придбати трактор із навантажувачем і за допомогою цієї сільгосптехніки надавати відповідні послуги населенню. Завзятий і працьовитий хлопець швидко втілив свою ідею в життя і має успіхи у своїй справі. Ще й допомагає батькові обробляти земельні ділянки.

Село потребує змін і саме молодь може вдихнути у нього нове життя. Спраглі до роботи, сповнені нових ідей, цілеспрямовані молоді люди – це той потенціал, який може робити реальні перетворення. Щоб змінити країну, потрібно починати зі свого маленького села.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь