A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПРИАЗОВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА Запорізька область, Мелітопольський район, смт Приазовське, вул. Покровська, 31, тел. 2-40-03 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування виконавчого комітету

Дата: 29.12.2021 16:03
Кількість переглядів: 196

головного спеціаліста юридичного відділу

 

Вимоги до кандидатів:

 

громадянство України, вища юридична освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою, стаж роботи за фахом не менше 3 років, знання основних принципів роботи на комп’ютері та відповідних програмних засобів.

 

            Необхідні документи: заява, заповнена особова картка (форма П-2ДС) з додатками,  дві фотокартки розміром 4х6 см, копія документа про освіту, копія паспорта, копія військового квитка (для військовозобов’язаних), декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,  подана у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», за попередній рік.

           

         Вільне володіння державною мовою підтверджується документом про повну загальну середню освіту, що підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державним сертифікатом про вільне володіння державною мовою відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» та подається особою до призначення на посаду.

 

Додаткова інформація щодо основних посадових обов’язків, розміру та умов оплати праці, умов проведення конкурсу надається в селищній раді.

            Документи на конкурс подаються до відділу персоналу виконавчого комітету селищної ради за адресою: смт Приазовське, вул. Покровська, 31 протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу.        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь