A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ФУТБОЛІСТИ ПРИАЗОВСЬКОЇ ДЮСШ ЗДОБУВАЮТЬ НОВІ ПЕРЕМОГИ

Дата: 14.01.2022 12:20
Кількість переглядів: 138

Фото без опису23 грудня та 6 січня у м. Токмак та м.Мелітополь відбулися чергові тури першості Запорізької області з футзалу серед юнаків 2012-2013 р.н. Футболісти Приазовської ДЮСШ зіграли 4 гри, в яких здобули впевнені перемоги. У вражаючих за напруженістю та продемонстрованою майстерністю футбольних матчах, приазовські футболісти переграли команди: «Рінгруп – 2013» (Мелітополь), «Спартак» (Мелітополь), ДЮСШ (Горіхів), «Аріс-2» (Мелітополь).

???? Таким чином, на сьогодні приазовці, набравши максимальну кількість турнірних очок, ділять перший рядок у турнірній таблиці з футболістами мелітопольської команди «Аріс-1». Наступний тур змагань відбувся 12 січня у м.Токмак.

9 січня наші футболісти взяли участь у різдвяному турнірі з футзалу серед юнаків 2012-2013 р.н., який провели у відремонтованому спортзалі ДЮСШ №3 м. Мелітополя. Організаторами змагань виступили: Спорткомітет (м. Мелітополь) та ФК «Спартак» (м. Мелітополь). За підсумками зіграних матчів наша команда у складі: Н.Єфименка, Н.Ярчука, М.Краснова, М.Єрьоменка, К.Хмелінського, Р.Чепеленка, О.Лобинцева, Є.Лячка, Є.Урди, В.Жолоба, Є.Дзюрбіля посіли друге місце.

На церемонії закриття хлопців нагородили срібними медалями, грамотами та кубком за ІІ місце. Приз найкращого гравця турніру отримав Н.Ярчук.

Директор Приазовської ДЮСШ Вадим Лобинцев


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь