A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ПРИАЗОВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ОБГОВОРИЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ

Дата: 21.01.2022 11:41
Кількість переглядів: 144

Фото без описуПриазовський селищний голова Андрій Солопов провів робочу нараду з керівниками закладів освіти і культури громади. У вступному слові він окреслив важливість створення сучасного освітнього простору для дітей та значення якісного та змістовного дозвілля і культурних послуг для жителів територій.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Приазовської селищної ради Марина Фалькевич звітувала перед присутніми за роботу в минулому році та наголосила на пріоритетних завданнях на майбутнє. Головні напрямки роботи: продовження реформування системи освіти; модернізація харчоблоків закладів освіти; впровадження нових технологій та облаштування комфортного середовища для здобувачів освіти; розвиток спортивного напрямку та створення належних умов для розвитку фізичних здібностей дітей у спортивних осередках громади; створення безбар’єрного простору в шкільних та позашкільних закладах освіти.

Під час наради обговорили актуальне питання харчування учнів за оновленими нормами. Начальник Приазовського управління ГУ Даржпродспоживслужби в Запорізькій області Оксана Коноваленко розповіла про стан впровадження реформи харчування в закладах освіти Приазовської громади згідно Постанови КМУ № 305 від 24.03.2021р. Зазначила, що наразі в закладах освіти триває пробний період 4-тижневого оновленого меню. Щодня спеціальна бракеражна комісія проводить оцінку споживання страв, та кількість тих, що не з’їли діти. Через 4 тижні за результатами роботи і висновками комісії, страви, що не користуються популярністю у школярів будуть замінені та запропоновані нові.

Для більш якісного впровадження реформи харчування в закладах освіти необхідне оновлення обладнання у харчоблоках закладах освіти громади та вдосконалення технології приготування страв.

Фото без описуПриазовський селищний голова Андрій Солопов зазначив, що модернізація шкільних їдалень є одним із головних векторів у роботі освітньої галузі на наступний рік.

В ході наради обговорили також низку фінансових питань та програм фінансування галузі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь