A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Шановні земляки!

Дата: 21.01.2022 14:13
Кількість переглядів: 120

Щороку 22 січня, в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, Україна відзначає День Соборності. Вітаємо вас із цим святом! Соборність України означає духовну єдність усіх її громадян, незалежно від національності чи регіону проживання.

Акт Злуки став історичним об’єднанням земель в одній державі. Він увінчав соборницькі прагнення українців. Ідея єдності для українців завжди була визначальною та актуальною. Акт Злуки став символом державотворення для наступних поколінь борців за Україну. Після проголошення об’єднання УНР і ЗУНР 22 січня 1919 року питання цілісності української нації в українській політичній думці вже ніколи не ставилося під сумнів.

Історично склалося так, що деякі традиції жителів Правобережної і Лівобережної України різні. Однак не це головне. Усіх нас об'єднує любов до рідної землі. Наші відомі предки - Богдан Хмельницький, Іван Мазепа, Петро Дорошенко, Пилип Орлик прагнули до розвитку і процвітання держави. Важливо робити правильні висновки, зважаючи на історичний досвід. Цілком зрозуміло, що саме єдність є рушійною силою та запорукою сталого економічного розвитку країни і регіонів.

Щиро вітаємо всіх із Днем Соборності України. Дякуємо всім, хто вірить у майбутнє і не шкодує сил для розвитку нашої держави і рідної Приазовщини!

Приазовський селищний голова Андрій Солопов, депутатський корпус та виконавчий комітет Приазовської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь