A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Оголошення

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

У п’ятницю, 11 червня, в Мелітопольській районній державній адміністрації відбудеться пряма «гаряча» телефонна лінія, під час якої на питання громадян відповідатиме керівник апарату райдержадміністрації Ірина Берегович.

13:35:07 10.06.2021

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до проекту містобудівної документації «Генеральний план с. Новопокровка Приазовського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Новопокровка Приаз

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Приазовська селищна рада оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки проекту містобудівної документації «Генеральний план с. Новопокровка Приазовського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Новопокровка Приазовського району Запорізької області» (у складі Генерального плану).

16:14:03 27.05.2021

ЗАЯВА про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до проекту містобудівної документації «Генеральний план с. Добрівка Приазовського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Добрівка Приазовського

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Приазовська селищна рада оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки проекту містобудівної документації «Генеральний план с. Добрівка Приазовського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Добрівка Приазовського району Запорізької області» (у складі Генерального плану).

16:11:13 27.05.2021

ПРО РОБОТУ “ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ” З ПРОТИДІЇ НАСИЛЬСТВУ

В Україні людина, яка стала жертвою або свідком домашнього насилля, насильства за ознакою статі або стосовно дітей, може повідомити про це, зателефонувавши до урядового кол-центру за номером 15-47.

09:19:34 19.05.2021

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

У четвер, 13 травня 2021 року, в Мелітопольській районній державній адміністрації відбудеться пряма «гаряча» телефонна лінія, під час якої на питання громадян відповідатиме голова районної державної адміністрації Ігор Судаков.

09:43:28 12.05.2021

УВАГА! ПРЯМА ЛІНІЯ!

У середу, 12 травня, в Мелітопольській районній державній адміністрації відбудеться пряма «гаряча» телефонна лінія, під час якої на питання громадян відповідатиме заступник голови райдержадміністрації Інна Когут.

16:30:01 11.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь