A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

АКТУАЛЬНЕ ОПИТУВАННЯ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ

🔰 Соціологічна група «Рейтинг» за ініціативи Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів України провела IV Загальнонаціональне опитування, в рамках якого, зокрема, дослідили актуальне ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни, уявлення про образ, потреби та можливі проблеми ветеранів у цивільному житті.

17:23 20.10.2023

ЗВЕРНЕННЯ ПРИАЗОВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ АНДРІЯ СОЛОПОВА ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПРИАЗОВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Україна сьогодні переживає важкі часи.  О 4.00 ранку  президент РФ офіційно заявив про початок спеціальної військової операції на території нашої держави.  Фіксуються порушення державного кордону, ворог руйнує військову інфраструктуру, в тому числі авіаудару зазнав Мелітопольський військовий аеродром.  В  Україні екстрено запроваджено військовий стан.

12:08 24.02.2022

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ БУДУЮТЬ ДОРОГИ ТА ВДОСКОНАЛЮЮТЬ ТУРИСТИЧНИЙ ПРОСТІР

У рамках програми Президента України “Велике будівництво” були відновленні дороги Запоріжжя. Як повідомляє Служба автомобільних доріг Запорізької області, протягом 2019-2021 років було відремонтовано понад 600 км автодоріг державного значення.

11:14 22.02.2022

УВАГА! ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПРИАЗОВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

23 лютого 2022 року в Запорізькій області, в тому числі і на території Приазовської селищної ради буде проводитися перевірка функціонування територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення, зокрема:

11:12 22.02.2022

ЗРОСТАННЯ КІЛЬКОСТІ ПОЖЕЖ

Мелітопольське районне управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області інформує про те, що протягом лютого 2022 року спостерігається різке зростання кількості пожеж, а саме до шести пожеж за добу. Насамперед це пов’язане з настанням теплої погоди, коли громадяни Мелітопольського району прийнялись наводити порядок на територіях своїх домоволодінь. І як правило наведення порядку супроводжується спалюванням горючого сміття. В свою чергу випадки спалювання сміття та необережність під час використання відкритого вогню приводять до загоряння сухої трави на відкритих територіях. Так лише на території міста Мелітополь протягом 16 лютого трапилось 3 випадки загоряння сухої трави на відкритій території.

14:44 21.02.2022

ДО ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. У переддень пам‘ятної дати Приазовський селищний голова Андрій Солопов, жителі громади зібралися на подвір‘ї Приазовського ліцею біля меморіальної дошки Віктору Четвертакову, почесному жителю району, учаснику АТО, який став прикладом любові та вірності Україні, своєму краю, загинувши за рідну землю.

12:15 18.02.2022

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПРИАЗОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

17 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Приазовської селищної ради. Розглянули низку важливих питань життєдіяльності громади. Зокрема погодили кандидатуру Ю.А. Бойка на посаду начальника пожежної команди КУ «Місцева пожежна команда» Приазовської селищної ради. До уваги членів виконкому подані питання Служби у справах дітей, в тому числі ті, що стосуються соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та ін.

12:11 18.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь