A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Для користування державними Е-сервісами фахівці податкової служби видали запоріжцям 33 тисячі електронних ключів

Дата: 11.10.2021 09:08
Кількість переглядів: 193

У січні-вересні кваліфіковані сертифікати відкритих ключів отримали 14 тисяч платників податків регіону. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, фахівці податкової служби видали 33 тисячі електронних ключів.

Щомісяця клієнтами підрозділів Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС стають, у середньому, півтори тисячі суб'єктів господарювання і мешканців області. Сама процедура надання ключів займає близько 5-10 хвилин.

У Запорізькій області працюють три пункти обслуговування КНЕДП, які знаходяться за адресами: м. Запоріжжя, вул. Паркова, буд. 4а (1-й поверх), м. Бердянськ, просп. Праці, буд. 20, каб. 219, м. Мелітополь, вул. Героїв України, буд. 31, каб. 103.

З переліком документів, необхідних для отримання кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів, та зразками заповнення заяв можна ознайомитись на веб-сайті Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС: http://acskidd.gov.ua.

Також платники можуть самостійно сформувати нові сертифікати. Докладніше про це за посиланням: http://acskidd.gov.ua/manage-certificates.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

ТЕМА: Центр сертифікації електронних ключів ДФС України

Спікер: Начальник ГУ ДПС

 

Майже 92 мільйони гривень боргів – запорізьких роботодавців попередили про відповідальність за несвоєчасні розрахунки з працівниками

 

Проблеми підприємств із погашенням заборгованості із заробітних плат та інших соціальних виплат сьогодні розглянули на засіданні обласної комісії, яке провів заступник голови Запорізької облдержадміністрації Руслан Шиханов. Захід відбувся за участю заступника начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Олени Щедровської, керівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та представників суб'єктів господарювання.

Станом на початок вересня запорізькі роботодавці накопичили майже 92 мільйони гривень своєчасно невиплаченої зарплати. Більша половина заборгованості припадає на державні підприємства, понад 30 відсотків – на приватнікомпанії, 16 відсотків – на установи і організації комунальної форми власності.

Водночас упродовж серпня борги перед працівниками скорочено на 4,7 мільйона гривень.

На засіданні комісія заслухала представників підприємств та ухвалила відповідні рішення щодо вжиття заходів з погашення зарплатних боргів.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області

 

ТЕМА: Трудові відносини

Спікер: Заступник начальника ГУ ДПС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь