A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

В УКРАЇНІ МАСОВО «МІНУЮТЬ» ШКОЛИ. У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВИРОБЛЯЮТЬ ЧІТКИЙ ПЛАН ДІЙ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ НС

Дата: 28.01.2022 14:44
Кількість переглядів: 219

Фото без описуОстаннім часом Україну охопила хвиля повідомлень про замінування шкіл. Місцева влада Приазовської громади разом із Національною поліцією вживає необхідних заходів, щоб запобігти паніці та виробити спільний алгоритм дій під час виникнення надзвичайної ситуацією.

В залі засідань Приазовської селищної ради зібрали робочу нараду, де були присутні Приазовський селищний голова Андрій Солопов, начальник відділення поліції №2 Мелітопольського районного управління поліції ГУ Національної поліції у Запорізькій області Роман Іващенко, керівники навчальних закладів та профільних відділів селищної ради.

Роман Володимирович дав роз’яснення щодо ситуації, яка склалася в області та довів до відома присутніх спільний алгоритм дій закладів освіти та поліції після можливих повідомлень про замінування.

Під час наради також обговорили проведення планових навчань з евакуації дітей із закладів освіти у Приазовській громаді. Такі тренування є важливими, оскільки окрім евакуації, вони вчать дітей поведінці і порядку дій у різноманітних надзвичайних ситуаціях.

Фото без опису«Повідомлення про мінування – поширений інструмент в умовах гібридної агресії. Вкрай важливо, аби суспільство чітко це усвідомлювало. Злагодженість дій та відсутність паніки – головне, що допоможе уникнути хибних рішень при виникненні надзвичайних ситуацій», – підкреслив Приазовський селищний голова Андрій Солопов.

За результатами робочої зустрічі виробили спільний план дій, визначили перелік закладів освіти та критичної інфраструктури громади, які потребують особливої уваги. Зазначили про необхідність оновлення паспортів об’єктів, куди входить план будівлі, схема евакуації та головна інформація. Заклади освіти будуть розділені по секторах і за кожним визначена відповідальна особа. Для швидкої комунікації в тому числі будуть використовуватися спільні чати у месенджерах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь