A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ЗДОРОВА ГРОМАДА- СИЛЬНА ГРОМАДА!

Дата: 28.01.2022 14:47
Кількість переглядів: 253

Фото без описуНаприкінці минулого року в КНП Приазовський центр ПМСД забракло сімейних лікарів, через що було недоотримано фінансування з Національної служби здоров’я України. Для збереження медичних працівників на територіях, які працюють в команді з сімейними лікарями, Приазовська селищна рада взяла на себе навантаження із виплати їм заробітної плати. У Приазовській громаді добре розуміють, що люди повинні мати якісні та доступні медичні послуги, тому разом із керівництвом Центу активно взялися до вирішення проблеми кадрового голоду в медичній галузі.

Так нещодавно у громаду приїхала новий лікар-терапевт Лада-Анжела Бардадим. Наразі у розпал ГРВІ та коронавірусної інфекції вона має щільний графік. Нам вдалося поспілкуватися із Ладою-Анжелою Миколаївною у перерві між прийомами пацієнтів. Медик розповіла, що прибула у Приазовську громаду із Запоріжжя. Починала навчання у Запорізькому медичному університеті. Останні два курси закінчувала у Томську, оскільки її чоловік – військовий медик, тоді був направлений у Сибір. Інтернатуру проходила у Львівському медичному університеті. Л.А.Бардадим вже багато років у медицині і має значний професійний стаж.

« В Приазовській громаді мене зустріли дуже добре. Я навіть не очікувала. Надали капітально відремонтований будинок у селі Приморський Посад, придбали усю необхідну побутову техніку, забезпечили паливом до кінця опалювального сезону. Ще й допомогли перевезти усі наші речі. Ми вже встигли познайомитися з місцевістю і разом із дітьми помилуватися захопливими краєвидами зимового Азову», - поділилася враженнями лікар-терапевт.

Керівництво КНП «Приазовський Центр ПМСД» нагадує: ще є можливість заключити декларацію з новим лікарем-терапевтом Ладою-Анжелою Миколаївною Бардадим. Для цього необхідно звернутися у реєстратуру закладу із копіями паспорту, коду і телефоном.

У Приазовській громаді взяли курс на розвиток медичної сфери, адже добре розуміють, що здорова громада – сильна громада. Наразі ведеться активна робота щодо збільшення соціального житлового фонду для залучення нових спеціалістів та забезпечення їх безкоштовним житлом. Так у минулому році здійснили внутрішній ремонт службової квартири. Її вже надали новому лікарю невропатологу, який прийматиме у КНП «Приазовська центральна районна лікарня». Найближчим часом коштом місцевого бюджету Приазовської селищної ради буде придбана ще одна квартира для нового сімейного лікаря.

У КНП «Приазовський Центр ПМСД» висловлюють щиру вдячність керівництву та депутатському корпусу Приазовської селищної ради за розуміння і допомогу у вирішенні проблем медицини.

На фото: лікар-терапевт Лада-Анжела Бардадим


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь