A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У ПРИАЗОВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ОБГОВОРИЛИ ХІД КАМПАНІЇ З ДЕКЛАРУВАННЯ ДОХОДІВ

Дата: 11.02.2022 13:56
Кількість переглядів: 267

 

Фото без описуОдним із пріоритетних напрямків роботи на 2022 рік у Приазовській громаді визначили підвищення дохідної частини бюджету. Це надасть ширші можливості для розвитку важливих соціально значущих галузей та інфраструктурних об’єктів на території селищної ради.

Так днями Приазовський селищний голова Андрій Солопов провів робочу нараду щодо перебігу та перспектив кампанії з декларування – 2022. У робочій зустрічі взяли участь начальник Приазовської податкової інспекції Олексій Бабак, заступники селищного голови Лариса Діоба та Віктор Шершнєв, а також голова постійної депутатської комісії Олександр Поспєлов.

Предметом обговорення стали актуальні питання податкового законодавства, серед яких перебіг деклараційної кампанії-2022. Олексій Бабак проінформував присутніх, хто та які види доходів має задекларувати, які терміни подання декларацій та які податки і в який термін необхідно сплатити із задекларованих доходів. Звернув увагу на необхідності дотримання нового порядку ведення обліку товарів, який затверджений наказом Мінфіну від 09.09.2021 №496, певними категоріями підприємців, що є платниками єдиного податку. Також представник податкової докладно розповів присутнім про обов'язкове застосування РРО та ПРРО для суб'єктів господарювання – платників єдиного податку 2-4 груп з 1 січня 2022 року.

Разом з тим, керівник інспекції зазначив, що у рамках одноразового добровільного декларування до 1 вересня 2022 року громадяни можуть подати електронну декларацію та за зниженою ставкою легалізувати ті доходи, з яких не були сплачені податки. При цьому участь у податковій амністії є виключно добровільною і декларантам не потрібно розкривати джерела походження своїх активів.

В ході зустрічі учасники обговорили підсумки минулого року та окреслили основні напрямки співпраці на 2022 рік.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь