A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ШКОЛЯРІ ПРИАЗОВСЬКОЇ ГРОМАДИ ЩЕ ТИЖДЕНЬ НАВЧАТИМУТЬСЯ ДИСТАНЦІЙНО

Дата: 11.02.2022 14:19
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

Сьогодні голова Приазовської селищної ради Андрій Солопов провів позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Розглядали питання, щодо епідемічного стану на території Приазовської територіальної громади, пов’язаного з поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

Під час засідання заслухали інформацію заступника директора КНП «ЦПМСД» Ольги Василенко, начальника  Приазовського районного управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області Оксани Коноваленко, начальника відділу, освіти, молоді та спорту, культури і туризму Приазовської селищної ради Марини Фалькевич. В ході обговорення та за  результатами наданих даних, комісія ТЕБ та НС вирішила наступне:

«У зв’язку зі збільшенням кількості випадків інфікування здобувачів освіти та її працівників відповідно до постанови  КМУ від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», щоб мінімізувати безпосередній фізичний контакт між учасниками освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти продовжити освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання включно до 18.02.2022 року. В закладах позашкільної освіти, які розташовані на території селищної ради організувати освітній процес з використанням індивідуального графіка навчання /чи по  дистанційній формі  навчання/. Заклади дошкільної освіти працюють без змін».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь