A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВІТАЄМО ТАЛАНОВИТИХ ПЕДАГОГІВ ПРИАЗОВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 15.02.2022 08:47
Кількість переглядів: 350

Фото без описуВсеукраїнський конкурс «Учитель року» є конкурсом фахової майстерності вчителів, який проводиться на державному рівні з метою підвищення престижності професії вчителя в суспільстві. Цьогоріч троє педагогів нашого закладу освіти взяли в ньому участь: Дрібноход Д.А. у номінації «Інформатика»; Іванова Н.В. та Гайдай Є.О - у номінації «Біологія».

За підсумками трьох конкурсів фінального етапу «Учитель року - 2022» учитель Приазовської філії ОЗЗСО Приазовський ліцей Гайдай Є.О. став лауреатом конкурсу та за сумою балів фінального етапу посів друге місце. Результати випробувань: «Тестування» - 1 місце, «Методичний практикум» - 1 місце, «Дистанційний урок» - 2 місце, «Практична робота» - 2 місце, «Урок» - 3 місце, «Майстер-клас» - 1 місце. Вітаємо Євгена Олеговича та пишаємося його професіоналізмом!

Фото без опису

Дрібноход Д.А. за результатами відбіркового практичного етапу з програмування та microsoft office посів 1 місце та ввійшов до «п’ятнадцятки» конкурсантів (всього - 53 учасники). У другому етапі Дмитро Анатолійович провів онлайн – урок у 6 класі. Ми зичимо талановитому вчителю завзятості, цілеспрямованості, оптимізму!

Учитель біології Іванова Н.В. пройшла 1 етап конкурсу «Тестування» та набула безцінного досвіду. Бажаємо Наталії Василівні успіхів у подальших інтелектуальних змаганнях та фахового зростання!

Інформація ОЗЗСО Приазовський ліцей

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь