A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити.  Для вашої зручності підготували добірку земельних дозвільних послуг на Гіді.

10:06 01.02.2022

ВІД ЗАВТРА УЧНІВ 1-11 КЛАСІВ УСІХ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ  ПЕРЕВОДЯТЬ НА ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

ВІД ЗАВТРА УЧНІВ 1-11 КЛАСІВ УСІХ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПЕРЕВОДЯТЬ НА ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

Останніми днями на території Приазовської громади спостерігається значне збільшення захворюваності на гострі респіраторні інфекції, спричинені COVID-19 серед дітей та дорослих. Місцева комісія ТЕБ та НС з метою мінімізації безпосередніх фізичних контактів між учасниками освітнього процесу, прийняла рішення з 1 лютого в усіх закладах загальної середньої освіти (включаючи і початкову ланку) організувати заняття із використанням технологій дистанційного навчання. В закладах позашкільної освіти, які розташовані на території селищної ради організувати освітній процес з використанням індивідуального графіку навчання чи дистанційно. Такі заходи продовжаться до покращення епідеміологічної ситуації. Заклади дошкільної освіти працюють без змін.

13:41 31.01.2022

ЗДОРОВА ГРОМАДА- СИЛЬНА ГРОМАДА!

ЗДОРОВА ГРОМАДА- СИЛЬНА ГРОМАДА!

Наприкінці минулого року в КНП Приазовський центр ПМСД забракло сімейних лікарів, через що було недоотримано фінансування з Національної служби здоров’я України. Для збереження медичних працівників на територіях, які працюють в команді з сімейними лікарями, Приазовська селищна рада взяла на себе навантаження із виплати їм заробітної плати. У Приазовській громаді добре розуміють, що люди повинні мати якісні та доступні медичні послуги, тому разом із керівництвом Центу активно взялися до вирішення проблеми кадрового голоду в медичній галузі.

14:47 28.01.2022

В УКРАЇНІ МАСОВО «МІНУЮТЬ» ШКОЛИ. У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВИРОБЛЯЮТЬ ЧІТКИЙ ПЛАН ДІЙ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ НС

В УКРАЇНІ МАСОВО «МІНУЮТЬ» ШКОЛИ. У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВИРОБЛЯЮТЬ ЧІТКИЙ ПЛАН ДІЙ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ НС

Останнім часом Україну охопила хвиля повідомлень про замінування шкіл. Місцева влада Приазовської громади разом із Національною поліцією вживає необхідних заходів, щоб запобігти паніці та виробити спільний алгоритм дій під час виникнення надзвичайної ситуацією.

14:44 28.01.2022

Під час засідання виконавчого комітету Приазовської селищної ради прийняли низку важливих рішень

Під час засідання виконавчого комітету Приазовської селищної ради прийняли низку важливих рішень

У залі засідань Приазовської селищної ради провели засідання виконавчого комітету. Розглянули питання, що стосуються житлово-комунального господарства, соціальної та освітньої сфер громади, а також цивільного захисту.

14:31 27.01.2022

ТРЕТІЙ РІК КРАЇНА УСПІШНО РЕАЛІЗУЄ ПРОГРАМУ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

ТРЕТІЙ РІК КРАЇНА УСПІШНО РЕАЛІЗУЄ ПРОГРАМУ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух сьогодні провів пресконференцію щодо підсумків реалізації програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році.

09:30 26.01.2022

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.

09:19 26.01.2022

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО  ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА СOVID – 19 У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА СOVID – 19 У ПРИАЗОВСЬКІЙ ГРОМАДІ

За останній тиждень (17.01.22- 23.01.22) у Приазовській селищній раді було зареєстровано 14 випадків  захворювання COVID – 19. На попередньому тижні (10.01.22- 16.01.22)  було зареєстровано також 2 випадки COVID – 19.

10:22 25.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь