A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Жовтень

Запорізькі продавці алкоголю і тютюну збільшили обсяги продажу – бюджети громад додатково отримали 19 мільйонів

З початку року зростання обсягів реалізації підакцизної продукції на внутрішньому ринку дозволило збільшити надходження акцизного податку до місцевих бюджетів Запорізької області порівняно з минулорічними на 10 відсотків. Додатково скарбниці громад отримали 19 мільйонів 478 тисяч гривень. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, усього у січні-серпні до бюджетів регіону надійшло 212 мільйонів гривень акцизного податку.

09:07:12 11.10.2021

Підприємцям на загальній системі: чи вести облік доходів та витрат?

Фізичні особи - підприємці зобов'язані вести облік доходів і витрат та мати підтверджуючі документи щодо походження товару. Облік доходів і витрат може вестися в паперовому та/або електронному вигляді, у тому числі через електронний кабінет (п. 177.10 ст. 177 ПКУ).

08:35:27 11.10.2021

До уваги платників, які використовують єдиний рахунок!

Відповідно до статті 42 прим.1 Податкового кодексу України електронний кабінет забезпечує можливість реалізації платниками податків прав та обов’язків, визначених цим Кодексом та іншими законами, контроль за дотриманим яких покладено на контролюючі органи, та нормативно-правовими актами, прийнятими на підставі та на виконання цього Кодексу та інших законів, контроль за дотриманням яких покладено на контролюючі органи, зокрема, шляхом перегляду інформації по єдиному рахунку, у тому числі з Реєстру платежів з єдиного рахунку в розрізі окремого платника податків.

08:34:25 11.10.2021

Використання запорізьких надр додало бюджетам майже 1,2 мільярда гривень

За вісім місяців до бюджетів усіх рівнів надійшло 1 мільярд 186 мільйонів гривень рентної плати за користування надрами. Це на 920 мільйонів гривень більше, ніж роком раніше. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

08:33:45 11.10.2021

За спеціальне використання води запорізькі підприємства сплатили 184 мільйони гривень

З початку року до бюджетів усіх рівнів надійшло 184 мільйони гривень рентної плати за спеціальне використання води. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, відповідно до бюджетного розподілу 101 мільйон гривень перераховано до державного бюджету та майже 83 мільйони гривень – до місцевих скарбниць.

08:31:26 11.10.2021

Місцеві бюджети отримали з прибутків запорізьких підприємств 109 мільйонів гривень

У січні-серпні до місцевих бюджетів Запорізького регіону надійшло 109 мільйонів гривень податку на прибуток. Лише у серпні компанії і підприємці направили до скарбниць понад 22 мільйони гривень. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов.

08:12:56 11.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь