Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

До уваги сільгосптоваровиробників!

До уваги сільгосптоваровиробників!

Приватним підприємством "АСКОН" (смт Якимівка, Мелітопольський район, Запорізька область) реалізується проєкт «Створення центрів агрокомпетенцій/агрохабів з надання комплексних послуг для агровиробників плодово-овочевої та ягідної продукції», що адмініструється Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) відповідно до договору субгранту  № AGRO-S2-50.

13:37 03.11.2021

«ГРОМАДА СВОЇМИ РУКАМИ» ДЛЯ ДІТЕЙ

«ГРОМАДА СВОЇМИ РУКАМИ» ДЛЯ ДІТЕЙ

В рамках конкурсу міні-ініціатив «Громада своїми руками» компанії ДТЕК ВДЕ, одним із переможних став проєкт "Вулик для маленьких бджілок" у селі Ботієве (керівник Яна Тодорова). Для групи "Бджілки" Ботієвського дитячого садочку "Сонечко» придбані нові січасні меблі для занять та ігор. У дошкільному закладі створили комфортні зони для дітей, розширили ігровий простір із дотриманням усіх вимог безпеки, що дало можливість у повній мірі використовувати навчально-ігровий процес. Наразі в групі облаштована сучасна територія, де проводитимуть свята, батьківські збори, робитимуть презентації та інше. За допомогою конкурсу «Громада своїми руками» покращили умови перебування для дошкільнят села Ботієве дітей, в тому числі і з особливими освітніми потребами. Діти з радістю освоїли нові ігрові та навчальні меблеві модулі. Тепер перебування у дитячому садочку для малечі стало більш цікавим і різноманітним.

13:34 03.11.2021

БОТІЄВСЬКА АМБУЛАТОРІЯ ОТРИМАЛА КИСНЕВІ КОНЦЕНТРАТОРИ ВІД ФОНДУ РІНАТА АХМЕТОВА І ДТЕК

БОТІЄВСЬКА АМБУЛАТОРІЯ ОТРИМАЛА КИСНЕВІ КОНЦЕНТРАТОРИ ВІД ФОНДУ РІНАТА АХМЕТОВА І ДТЕК

Сертифікат про благодійну передачу двох кисневих концентраторів OLV-10 директор ДТЕК Ботієвської ВЕС Геннадій Жуков вручив сімейному лікарю Ботієвської амбулаторії Зінаїді Шугайло. Медичне обладнання придбане за кошти Фонду Ріната Ахметова та компанії ДТЕК ВДЕ в рамках програми «Порятунок життів».  

14:59 01.11.2021

У Приазовській селищній раді провели засідання опікунської ради при виконавчому комітеті

У Приазовській селищній раді провели засідання опікунської ради при виконавчому комітеті

Розглядали заяву щодо можливості продажу земельної ділянки, яка є власністю малолітньої дитини. Заявниця – мати дитини. В ході засідання, члени опікунської ради вислухали позицію заявниці та орендаря, який обробляє ділянку. Юридичну оцінку з приводу можливості здійснення правочину надав начальник юридичного відділу Приазовської селищної ради Олександр Данукало.  

14:56 01.11.2021

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ОЗЕЛЕНЕННЯ ТЕРИТОРІЙ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ПРИАЗОВСЬКОЇ ГРОМАДИ

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ОЗЕЛЕНЕННЯ ТЕРИТОРІЙ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ПРИАЗОВСЬКОЇ ГРОМАДИ

У дошкільних навчальних закладах «Оленка», «Сонечко», «Червона шапочка», а також у Приазовській філії ОЗЗСО Приазовський ліцей з’явилися нові зелені зони. За рахунок залишків коштів Фонду охорони навколишнього природного середовища Приазовської селищної ради закупили 46 декоративних туй.

08:22 29.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь