A A A K K K
для людей із порушенням зору
Приазовська селищна рада об’єднана територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

відкриття Новорічної ялинки

відкриття Новорічної ялинки

Сьогодні, на площі перед Будинком культури відбулося офіційне відкриття Новорічної ялинки. На ці святкові урочистості зібралася приазовська малеча, яка з радістю та веселим настроєм сприймала всі святкові дійства, що відбувалися з цієї нагоди. З початком новорічних свят присутніх привітала секретар селищної ради Дроздова Ірина Анатоліївна, яка побажала всім святкового настрою, здійснення їх мрій і бажань і звісно ж новорічних чудес.

19:31 20.12.2019

Свято до дня Святого Миколая

Свято до дня Святого Миколая

19 грудня, в святковій залі Будинку творчості було гучно та весело. За доброю традицією, в цей день, всіх запрошених гостей привітав Святий Миколай, подарував святкове печиво та пообіцяв дітлахам зустріч із Дідом Морозом та Снігуркою. Але ж зла Королева Грелла, намагалась зупинити час, щоб Новорічні свята так і не прийшли. Завдяки відважним дітям та кмітливій Заї, Дід Мороз та Снігурка все ж таки завітали на чудове свято. Запальні танці, гарні пісні, веселі ігри та конкурси... А найголовніше, смачні подарунки для всіх дітей від меценатів свята.

23:17 19.12.2019

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

       "Є місце подвигу не тільки в дні війни..." під накою назвою в Приазовській публічній бібліотеці пройшли урочистості, присвячені Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на атомній електростанції, який щорічно відзначається 14 грудня у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком.

13:04 13.12.2019

Міжнародний день інвалідів

Міжнародний день інвалідів

Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний день інвалідів, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Що для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних.

15:18 03.12.2019

Подорож з пошуку скарбів

Подорож з пошуку скарбів

У захоплюючу подорож з пошуку скарбів (подарунків від селищного голови С.Є. Варбанського та депутатів Приазовської селищної ради) відправились разом з піратами (бібліотекарями Ковальовою Людмилою та Івановою Анастасією) дівчата та хлопці, яких запросили до Приазовської публічної бібліотеки, з нагоди Міжнародного дня інвалідів.

13:29 02.12.2019

УВАГА, КОНКУРС СУБПРОЕКТІВ ЗІ ЗМІЦНЕННЯ ЦЕНТРІВ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ!

УВАГА, КОНКУРС СУБПРОЕКТІВ ЗІ ЗМІЦНЕННЯ ЦЕНТРІВ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ!

Український фонд соціальних інвестицій, що діє на підставі постанови Кабінету Міністрів України № 740 від 28.04.2000 оголошує конкурс субпроектів, метою яких є зміцнення центрів первинної медичної допомоги. Конкурс проводиться у рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. Покращення первинної медицини у сільській місцевості (УФСІ VII)», який фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Німецький банк розвитку KfW. Основною метою Проекту є зміцнення центрів первинної медичної допомоги шляхом сприятливої для пацієнтів та енергоефективної реконструкції підрозділів ЦПМСД і постачання медичного обладнання. З метою якісної підготовки попереднього переліку проектів для участі у зустрічі-тренінгу із представниками Українського фонду соціальних інвестицій, яка відбудеться орієнтовно в перший тиждень грудня 2019 року, прошу надати інформацію на електронну адресу Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності обласної державної адміністрації [email protected] за формою, що додат ься до 29.11.2019. Більш детальна інформація про Конкурс у додатку та за посиланням

09:20 26.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь